VIRKSOMHEDSKULTUR

Servisio er en mangfoldig virksomhed med højt til loftet. Hver dag møder mere end 40 ansatte og +150 borgere ind på vores kontorer i København, Rødovre, Ishøj, Herlev, Roskilde, Helsingør og Slagelse. Vores medarbejdergruppe har et bredt spektrum af faglige kompetencer og erfaring, og tilsammen mestrer de mere end 22 sprog.

I Servisio tror vi på, at der gennem handlerum og frihed skabes et fundament hvor nye projekter og forandringsprocesser kan opstå på medarbejderes initiativ. Derfor bygger relationen mellem Servisios medarbejdere og ledelse i høj grad på gensidig tillid og respekt.

Hver dag hjælper vi hinanden med at hjælpe borgerne videre og i job. Det gør vi blandt andet gennem supervisionsgrupper og sparring medarbejderne imellem. Vores mål er hele tiden at blive bedre til at møde borgerne i øjenhøjde. På den måde tror vi på, at der skabes en relation, hvor borger selv kan tage styringen og finde ind til egne ressourcer og kompetencer, og nå sine mål om job eller uddannelse.

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere, der har lyst til at være en del af vores arbejdsplads. Du er derfor altid meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..