Din vej i job – for nydanskere

Sammen med den enkelte arbejder vi på at finde job eller uddannelse. Vi udarbejder sammen med borger en individuel plan, som tager udgangspunkt i den enkeltes drømme, ønsker og mål. 
Undervejs lærer borger mere om:

  • Job og uddannelse
  • Hvordan man bedst præsenterer sig i en jobsamtale
  • Hvordan man kan bruge frivilligt arbejde til at få job
  • Hvordan man  udvider og aktiverer dit netværk
  • Hvordan man kan øge sit velvære og sundhed
  • Penge og økonomi.

Fokus på den enkelte

Forløbet i Servisio et individuelt tilpasset og varer mellem 2 og 10 uger afhængig af den enkeltes behov. Timetallet kan være op til 25 timer om ugen.

Individuelle samtaler

Igennem hele forløbet har vi blik for den enkeltes muligheder og ressourcer, samt hvordan vi bedst hjælper, med at nå målene. Borger får derfor en individuel konsulent og en individuel plan, som borger følger gennem hele forløbet. Der er løbende mulighed for individuelle samtaler.

Undervisning med kandidaten i centrum

Undervisningen består af workshops, øvelser, personligt arbejde og besøg på virksomheder og uddannelsessteder.

Virksomhederne i fokus

Vi samarbejder altid med virksomheder og uddannelsessteder. Konsulenten er herudover opsøgende i forhold til virksomheder med jobåbninger eller virksomheder, som ønsker at ansætte ledige i støttet job. Her bruger vi vores store netværk af virksomheder. 

Konkret handling

Kursets succes bygger på borgers medvirken.  Derfor skal borger også selv opsøge virksomheder. Vi har et solidt netværk, som man kan trække på i jagten på sit næste job.