Uddannelseslinjen - Aarhus

 

Hvis du er blevet henvist til uddannelseslinjen betyder det, at du i en periode skal møde hos os i vores lokaler i Aarhus på Ny Banegårdsgade 42, 1. sal, 8000 Århus C.

Første mødedag er altid mandag kl. 10, hvor en af vores konsulenter vil introducere til forløbet og vise dig rundt. Efterfølgende bliver du indkaldt til en samtale, hvor I sammen laver et skema over, hvornår du skal møde og hvilke aktiviteter, du skal deltage i.

I Servisio får du en fast konsulent, som du skal samarbejde med undervejs. I kan tale om de emner, der er vigtige for dig, og du får hjælp til at finde en uddannelse eller en praktikplads.

Ud over samtaler med din konsulent, skal du deltage i undervisning – det antal timer du har aftalt med Jobcenteret.  

 
Et forløb med dig i centrum

Uddannelseslinjen er for dig, der er mellem 18 og 30 år og har brug for støtte til at realisere dine drømme ifm. arbejdsmuligheder og uddannelse og hjælp hvis du er i tvivl.

På uddannelseslinjen findes der flere tilbud, der altid bliver tilpasset dig og dine behov. Undervisningen foregår i mindre hold, hvor du har mulighed for at møde andre unge, der står i en lignende situation som dig selv.

Vi tilbyder blandt andet undervisning i dansk og matematik, job- og praktiksøgning og undervisning i at udarbejde et CV. Desuden har vi uddannelses- og praktikværksted, hvor du får mulighed for at undersøge nærmere, hvilke uddannelser du drømmer om og hvordan du skaber vejen derhen.

Hver morgen er der fælles morgenmad, hvor du har mulighed for at starte dagen med en kop kaffe og møde de andre kursister på forløbet.

Desuden tilbyder vi træning i et lokalt fitnesscenter. 

 

Uddannelse og virksomhedspraktik

Hos Servisio arbejder vi målrettet med etablering af virksomhedspraktikker. Sammen med vores konsulenter får du redskaber og hjælp til at finde interessante uddannelses- og praktikmuligheder, der tager afsæt i dine ønsker. En virksomhedspraktik kan hjælpe dig til at få bedre forståelse for et arbejdsområde, udvide dit netværk, øge din motivation og gøre dig i stand til at tage et kvalificeret valg om uddannelse.

Virksomhedspraktik varierer i timetal og bliver kombineret med undervisning i Servisio, så du får den støtte, du har behov for. Desuden har Servisio løbende tæt kontakt til både dig og den virksomhed, hvor du er i praktik.