HVORFOR VÆLGE SERVISIO?

I Servisio arbejder vores dygtige team af mentorer og konsulenter hver dag målrettet på at få vores borgere tættere på job og uddannelse. Med en arbejdsmarkedseffekt på 57%, for jobparate borgerne med anden etnisk baggrund end dansk, ser vi at vores tilgang giver gode resultater.

Vores konsulenter er socialrådgivere eller har anden relevant baggrund, alle med mange års erfaring fra beskæftigelsesområdet. Vi har ligeledes højt specialiserede undervisere med særligt kendskab og uddannelse inden for de områder de arbejder med. Det drejer sig bl.a. om ernæringsterapeuter, afspændingspædagoger, danskundervisere, idrætspædagoger mv.

DET ENKELTE MENNESKE I FOKUS

I Servisio har vi en ligeværdig tilgang til arbejdet med mennesker. Vi skaber ligeværdige relationer, og arbejder på at være nærværende i mødet med borger – for derigennem at støtte dem i at få kontakt til egne styrker og ressourcer. Vi tager udgangspunkt i borgerens egne behov og sammen med planen fra Jobcentret, er det grundlaget for det videre forløb.

For at skabe rum for arbejdet med den enkeltes ressourcer, har vi undervisning på små hold med individuel målrettet undervisning. Til borgere med anden etnisk baggrund end dansk, tilbyder vi undervisning på deres modersmål. Således opnår borger større læring og bedre dansksproglige kompetencer.

Som noget nyt tilbyder vi også mestringskurser i forhold til håndtering af fysiske og psykiske vanskeligheder samt træning i varmtvandsbassin. På mestringskurserne har borgerne bl.a. mulighed for at dyrke mindfullness og afspænding samt lære øvelser, som kan benyttes i hjemmet.

VIDERE OG I ARBEJDE

I Servisio har vi et stort virksomhedsnetværk både lokalt og regionalt. Det skyldes vores virksomhedskonsulenter og deres vedholdende arbejde for hele tiden at skabe nye kontakter. Vores gode netværk betyder, at vi kan arbejde med små praktikker, som en måde hvorpå borgerne kan komme tættere på arbejdsmarkedet. Som forberedelse til praktik tilbyder vi bl.a. træningsbaner indenfor køkken og handel. På den måde forsøger vi at give borgene de bedste forudsætninger for et positivt møde med arbejdsmarkedet.

Servisio er en rummelig organisation med det enkelte menneske i fokus. Vi mener selv at dette er en af de største årsager til vores succes. Vil du vide mere om vores indsats så kontakt os endelig på: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller telefon 70 20 40 55.