Der er rigtig mange mennesker med gode ressourcer, der går ledige og har mistet troen på at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Som arbejdsgiver har du i samarbejde med Servisio mulighed for at hjælpe nogle af dem tilbage eller ind på arbejdsmarkedet. Det kan enten ske gennem praktik, løntilskud eller ordinær ansættelse.

En af fordelene ved at have en medarbejder i praktik er bl.a. , at de kan være i forløbet i op til 13 uger. På den tid kan i nå at afstemme forventningerne inden evt. ansættelse.
I Servisio hjælper vi meget gerne med at finde den praktikant der matcher jeres behov. Kontakt os - så hjælper en af vores kompetente virksomhedskonsulenter jer med at finde den helt rigtige til jobbet.

BEHOV FOR EN NY MEDARBEJDER/PRAKTIKANT

Ofte kan et arbejdsforhold opstarte med en praktik af kortere eller længere varighed og med og uden skånehensyn. Antallet af timer kan også variere – ud fra behov.
At have en praktikant er gratis for virksomheden og Servisio sørger for:

  • At den rette kandidat matches op med din virksomhed
  • at det administrative er på plads
  • at der er en fast kontaktperson mellem arbejdsplads og Servisio
  • at der løbende holdes samtaler med både arbejdsgiver og medarbejder for at sikre de bedste rammer
  • at støtte op med forlængelse af praktik
  • Etablering af evt. løntilskud/ordinær beskæftigelse.

At have en person i praktik har ingen økonomiske omkostninger. Særligt i starten af forløbet skal der dog investeres lidt tid i oplæring, støtte og motivation, således at praktikanten har de bedste forudsætninger for et succesfuldt forløb.

KONTAKT

I Servisio ønsker vi hele tiden at udvide vores netværk af virksomheder, som ønsker at have praktikanter i forløb. I er derfor altid meget velkomne til at kontakte os for en uformel snak vedr. oprettelse af virksomhedspraktik.